Bine ați venit pe tratamentenaturiste.ro! Suntem dedicați promovării sănătății și bunăstării prin produse naturale și terapii complementare. Înființată în 2004, compania noastră se mândrește cu o vastă experiență în terapii integrative.

Misiunea noastră este să oferim soluții de calitate superioară, inspirate din medicina tradițională și susținute de cercetări moderne. Echipa noastră de specialiști pasionați vă este alături în fiecare pas al drumului către o viață mai sănătoasă și echilibrată.

Vă mulțumim că ați ales tratamentenaturiste.ro și vă invităm să descoperiți gama noastră variată de produse și servicii.

Despre Mine:

Primul meu contact cu terapiile alternative a avut loc la vârsta de 8 ani, când am folosit frunze de pătlagină pentru a trata niște răni la picior. Această experiență mi-a deschis drumul către pasiunea pentru sănătate și terapiile naturale.

Deși visul meu din copilărie era să devin preot, destinul m-a îndreptat către terapiile complementare. În 1996, după nașterea primului copil, soția mea a suferit de depresie postnatală. Singura soluție oferită de medici a fost tratamentul psihiatric, dar am simțit că pot face mai mult pentru ea. Am început să explorez terapiile alternative și am descoperit o carte scrisă de Liviu Buluș, care m-a inspirat să aplic câteva sfaturi practice.

În timp, am urmat cursuri de masaj și reflexoterapie, unde am întâlnit oameni de la care am învățat foarte mult. Am avut ocazia să colaborez cu profesioniști recunoscuți, precum doamna doctor Făgărășanu Gabriela, și am obținut rezultate notabile în tratamentele oferite.

În 2004, am înființat firma Tratamente Naturiste Nicu Ghergu S.R.L., cu scopul de a oferi cele mai bune servicii și produse în domeniul sănătății. În prezent, în centrul nostru din București, oferim diverse terapii, inclusiv reflexoterapie, masaj terapeutic, și terapie cu aparate precum Ceragem și Bioptrom.

Online, ne puteți găsi pe tratamentenaturiste.ro.